Informatie

De Blokhut Site biedt u een ruim assortiment blokhutten, gebaseerd op het stabiele stapelsysteem. Zoekt u een speelhuisje voor de kinderen? Een opberghok voor uw gereedschap en fietsen? Altijd al gedroomd van een theehuis naast uw vijver? Of wilt u graag genieten van de ondergaande zon, luierend op de veranda van één van onze grotere blokhutten? Voor iedere wens hebben wij een passende blokhut . Daarnaast zorgen wij ook voor de perfecte opberg ruimtes. Een kleine blokhut ideaal voor een schuurtje? Of liever een metalen berging? Wij hebben voor ieder ding wel een oplossing. Mocht de blokhut die u zoekt er niet bij staan? Dan is het altijd nog mogelijk om de blokhut in uw maat speciaal te laten maken met ons maatwerk! Kijk onder Blokhut Site Blokhutten!

Opbouw

Uw blokhut moet goed droog, haaks en waterpas komen te staan. Controleer bij levering aan de hand van de meegeleverde paklijst eerst goed of u alle benodigde delen ook heeft gekregen. Zoniet, neemt u dan direct contact op met ons.

Onderhoud

Voordat u begint met bouwen moet u de blanke houtdelen rondom behandelen met een kleurloos gronderingsmiddel, een beits of ander houtbeschermend middel. Vooral de groef, messing, de kopse kanten en hoekverbindingen dienen goed beschermd te zijn tegen de invloeden van het weer.

Bij de opbouw volgt u nauwgezet de meegeleverde instructies.
Let op: indien u zelf gaat zagen of de geleverde onderdelen anderszins wijzigt, vervalt automatisch de garantie op uw blokhut.

Maatwerk

De Blokhut Site kan tegenwoordig ook maatwerk leveren. Dit is heel eenvoudig te bestellen. U kunt een blokhut uitkiezen en deze maten veranderen tot de maat die u wilt. Bij het aanvragen van een offerte kunt u het type blokhut selecteren en onder bij diverse zeggen dat het om maatwerk gaat en de maten die u wilt. Voor ander maatwerk kunt u het beste contact. opnemen.