Beits

Maak uw blokhut naar eigen smaak met deze beitsen. Bestel bij alleen de Blokhutsite blokhutten verschillende kleuren beits voor € 42.5 per 2,5 liter zonder extra bezorgkosten! Het is noodzakelijk om de blokhut 2 maal in te beitsen. De bestelde beits is geschikt om de blokhut 2x te behandelen, mits normaal gebruik.
Vraag de gratis kleurenkaart aan via PK Koopmans!

Impraline

Hermadix Impraline, € 35.95 per 5 Liter Impraline Pre-Activ, watergedragen impregneringsmiddel, met een vrijwel onbeperkt toepassingsgebied.
Niet verduurzaamd hout zoals grenen en vuren kan met Impraline Pre-Activ extra worden beschermd. Voor het schilderen kunnen blokhutten, tuinhuisjes en ander tuinhout eenvoudig een extra beschermende behandeling ondergaan. Impraline Pre-Activ is gebruiksklaar en kan met de kwast worden aangebracht.

Impraline Pre-Activ is gemaakt van een natuurlijke, ultra dunne, geëmulgeerde olie. Hierdoor dringt de olie diep in het hout, wordt vochtindringing voorkomen en de levensduur van het hout aanmerkelijk verlengd.

Het middel is bijzonder geschikt voor de eerste behandeling van nieuw hout (bovengronds). De bescherming werkt langdurig en heeft geen nadelen voor bijvoorbeeld de hechting van de verf. Voor het beste eindresultaat bij blokhutten en tuinhuisjes adviseren wij Impraline Pre-Activ zowel binnen als buiten (dus rondom) aan te brengen. Het beste resultaat bereikt u door de bescherming aan te brengen vóór de montage. Het product kan veilig binnen en buiten worden toegepast. Dus ook in woonruimten, verblijfplaatsen voor dieren e.d.

Impraline Pre-Activ is geen eindafwerking. Hout dat een mooi uiterlijk moet houden dient te worden overgeschilderd.